23 червня – День державної служби в Україні

Опубліковано:

Директор Департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир Буняк привітав працівників із професійним святом та вручив почесні грамоти кращим державним службовцям .

Шановні колеги, щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Професія державного службовця – це нелегка, клопітка та відповідальна праця, яка потребує бажання служити людям і справжньої відданості своїй справі. Саме на державних службовців покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення.

Нині ми проживаємо важкий та бентежний час, сповнений втрат, небезпек і випробувань. Наша робота завжди була нелегкою та відповідальною. А в умовах війни турбот та випробувань стало ще більше.

Однак , щодня ви доводите, що є компетентними й професійними, щирими, небайдужими. Вірю, що спільно ми обов’язково впораємося з усіма професійними та суспільними  викликами, зробимо багато корисних та потрібних справ для розвитку й процвітання України. 

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, побажання успіхів у вашій важливій та відповідальній справі. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Міцного здоров`я вам, миру, благополуччя, успіхів та нових здобутків в ім’я майбутнього України!

Бажаю, щоб кожен день вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного та відповідального професійного обов’язку перед нашою країною!

Мирного неба та перемоги нашій державі! Міцного здоров`я, спокою та благополуччя – кожному з нас!