Меморандум про співпрацю і партнерство

Опубліковано:

уклали 18 серпня Департамент гуманітарної політики (в особі директора – Володимира Буняка) та Київський університет права Національної академії наук України ( в особі ректора Юрія Бошицького).

    Документ передбачає співробітництво сторін у сферах розвитку освітньої, профорієнтаційної та інформаційної діяльності, культури, мистецтва, підтримки самодіяльної творчості, спорту, екологізації. Меморандум має стати дієвим інструментом реалізації державної політики у вищезазначених сферах.

Сторони у відносинах зі співробітництва можуть використовувати власний інтелектуальний ресурс, розробки і нововведення, репутацію, існуючі ділові зв`язки професійні та управлінські якості власних фахівців, а також інші відповідні нематеріальні активи.

У рамках угоди передбачається: сприяння в реалізації освітніх, інформаційних, культурних, мистецьких, спортивних та інших проєктів із залученням закладів освіти області; участь студентської молоді в громадському житті та розвитку регіону; сприяння в реалізації молодіжних ініціатив тощо.