Запровадження електронних журналів у закладах освіти області

Опубліковано:

Під керівництвом заступника Начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTО) Андрія Кавунця для працівників відділів (управлінь) освіти та шкіл презентували одну із платформ для запровадження електронних журналів.

      До 1 вересня 2023 року е-журнали створять у всіх школах області. Це є вимогою часу і забезпечить оперативність доступу до інформації про навчання вчителів, учнів, батьків, адміністрації закладів. Платформу кожний заклад обирає самостійно. 

    Крім того, учасники зібрання обговорили питання завершення навчального року 2022-2023 та підготовку до 2023-2024 навчального року.

Найголовніше – це безпека учасників освітнього процесу. Відтак, усі заклади впродовж літа  здійснять обстеження найпростіших укриттів та отримають висновки відповідних комісій. Начальник управління цивільного захисту ГУ Державної служби України із надзвичайних ситуацій Вінницькій області Володимир Педосенко ознайомив керівників із вимогами до облаштування таких укриттів. Говорили про особливості проведення цьогорічного Національного мультипредметного тесту, формування оптимальної мережі закладів освіти, реалізацію експериментального проєкту про створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електроенергії населенням і попередження нещасних випадків у закладах освіти.