Робота закладів освіти обласного підпорядкування в умовах адаптивного карантину

Опубліковано:

Саме з такої тематики 24 лютого пройшло он-лайн засідання з директорами закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування Наталя Заболотна – перший заступник Голови обласної державної адміністрації – зауважила: першочергове завдання – забезпечити якісні та безпечні освітні послуги. І задля цього вже придбано за рахунок державної субвенції 36 харчоблоків загальною вартістю пів мільйона грн. Якщо у закладів виникає потреба оновити харчоблоки, необхідно підготувати звернення щодо виділення коштів з державної казни. Крім того, Наталя Заболотна відзначила негативну динаміку росту захворювань на COVID в області. Відтак, необхідно посилити в закладах контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог.

Валерій Ольховий – представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у центральних областях – ознайомив учасників зібрання з графіком власних моніторингових візитів до закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування.

Про нинішню епідситуацію щодо COVID-19 в області, а також застосовані карантинні заходи розповіла Тетяна Бондаренко – заступник директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації.

Забезпечення якості освіти в нових реаліях – таке завдання окреслив перед керівниками Володимир Малінін – начальник управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області.

Як створити умови безпечного харчування учнів/вихованців в закладах освіти обласного підпорядкування, – розповіла Тетяна Лісогурська – заступник начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи – начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи.

Людмила Хоменко ознайомила керівників закладів з ходом атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році.