Проведено обласний захід, присвячений Всеукраїнському дню дошкілля «Вересневий освітній форсайт»

Опубліковано:

    🍁За традицією в останню неділю вересня в Україні відзначається – День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага.
    🔰 Департаментом гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації спільно з КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" в онлайн режимі проведено обласний захід, присвячений Всеукраїнському дню дошкілля «Вересневий освітній форсайт», де взяли участь працівники сфери дошкільної освіти Вінницької області.
    З вітальним словом до присутніх звернулась заступник директора Департаменту – начальник управління освіти та науки Тетяна КАМЕНЩУК, яка привітала усіх причетних з професійним святом, побажала усім успіхів, невичерпної енергії та нових творчих звершень.
    Перший проректор з науково-педагогічної роботи КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», кандидат географічних наук, доцент Ольга РЯБОКОНЬ подякувала працівникам дошкільної освіти за відданість своїй професії, за розвиток, навчання і виховання наймолодшого покоління нашої держави.
    Завідувач відділу дошкільної освіти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Людмила МОЛОШНЮК презентувала нову експозицію "Театр в житті дитини" в музеї закладу. Також працівниками відділу дошкільної освіти представлено відеоматеріали:
📍 «Сучасний дитячий садочок очима батьків»
📍 «Хто такий супергерой?»
📍 «Вихователь очима дітей»
    Професор кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», доктор педагогічних наук, професор, магістр екології Галина ТАРАСЕНКО розповіла про роль театру в житті дітей, компетентнісні навички ХХІ століття, нові форми театралізації.
    Почесними грамотами до дня дошкільника нагороджено кращих працівників сфери освіти, які забезпечують здобуття дошкільної освіти.