Нарада з керівниками закладів освіти спільної комунальної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Вінницької області

Опубліковано:

Сьогодні в залі засідань Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації проведено нараду з керівниками закладів освіти спільної комунальної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Вінницької області щодо організованого завершення 2023-2024 навчального року.
Відкрив нараду Володимир БУНЯК - директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА. Він підвів підсумки 2023-2024 навчального року та наголосив на важливості створення безпечного освітнього середовища в закладах освіти.
Також на нараді були розглянуті питання щодо: планування освітньої діяльності на 2024-2025 навчальний рік в закладах загальної середньої освіти спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області; прозорості і інформаційної відкритості та порядку зарахування/ відрахування учнів до спеціальних закладів загальної середньої освіти обласної комунальної власності.
До обговорення доєднались заступник начальника Департаменту – начальник управління освіти та науки Тетяна КАМЕНЩУК, заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Лариса СТРАШЕВСЬКА.