Нарада з керівниками органів управління освітою територіальних громад Вінницької області

Опубліковано:

   09 жовтня відбулась нарада з керівниками органів управління освітою територіальних громад Вінницької області.
 
   Розпочав зустріч директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Володимир БУНЯК та розповів про особливості організації освітнього процесу під час дії воєнного стану в Україні.
   
   Заступник Начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрій КАВУНЕЦЬ розповів про використання програми Е-шерінг.
 
 Заступник директора Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації – начальник управління планування та розподілу фінансів Тетяна ЗАХАРЧЕНКО - проінформувала про використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізації реформи НУШ 2023 року, про субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на організацію харчування учнів 1-4 класів. Особлива увага була приділена використання АІКОМ.
 
    Заступник директора Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації – начальник управління освіти та науки Тетяна КАМЕНЩУК розкрила питання щодо особливості реалізації проєктної діяльності шляхом співпраці з міжнародними громадськими організаціями та розповіла про організацію заходів з підтримки психічного здоров'я учасників освітнього процесу.
   
   Заступник начальника управління освіти та науки – начальник відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Анатолій КАЛЄТНІК повідомив про організацію і проведення конкурсів та учнівських олімпіад у 2024-2025 н.р та Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Також звернув увагу на організацію освітнього безпечного простору.