Розпочалась реєстрації на Міжнародну Економічну Олімпіаду

Опубліковано:

   Економічна олімпіада (ЕО) — це міжнародне змагання з економічного мислення серед школярів старших класів, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.

   ЕО охоплює вже понад 20 країн, серед яких Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща, Грузія, Греція, Боснія та Герцеговина, Північна Македонія, Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Косово, Аргентина, США, Китай та Іспанія.

   Для участі в конкурсі вчителі/викладачі повинні до 4 жовтня включно зареєструвати свої навчальні заклади за посиланням:  https://eoukraine.online

   Після реєстрації вчителі стануть координаторами першого національного етапу у своєму навчальному закладі, саме їм буде надіслано інформацію про дати та час проведення Олімпіади, надано пароль доступу, і вони наглядатимуть над проведенням тестування. Одна школа може відправити на Олімпіаду необмежену кількість учасників, чим більше, тим краще.

   Економічна Олімпіада в Україні відбувається за підтримки Economic Fundamentals Initiative, the Reynolds Foundation, Київської школи економіки і наших освітніх інвесторів мережі мультимаркетів "Аврора" та мультипродуктової фінтех компанії mono, а також за сприяння Міністерства науки і освіти України, Малої академії наук, Національного банку України і студії онлайн-освіти EdEra.