ПОЗАШКІЛЛЯ – КРИЛА ОСВІТИ

Опубліковано:

   Сьогодні, на базі Центру естетичного виховання відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня позашкілля.

   У заході взяли участь представники Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, керівники та кращі працівники закладів позашкільної освіти Вінниччини.

   З вітальним слова до присутніх звернувся заступник начальника управління освіти та науки, начальник відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти  Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Анатолій КАЛЄТНІК.

   Він привітав  усіх з професійним святом та висловив подяку за вклад у розвиток позашкільного навчання.

   «Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах» – зауважив він. - Гуртки та секції допомагають дітям розвивати в собі неповторні особистості, самореалізовуватися та професійно самовизначитися».

   Кращі працівники закладів позашкільної освіти Вінниччини були відзначені та нагороджені почесними грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації

   Після урочистої частини переможці мистецьких конкурсів привітали своїми виступами усіх присутніх на заході.

[caption id="attachment_3428" align="alignright" width="1314"] ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[/caption]