Практичний семінар для вчителів фізичної культури шкіл Вінниччини

Опубліковано:

   Сьогодні заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Лариса СТРАШЕВСЬКА та перший проректор з науково-педагогічної роботи, доцент комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга РЯБОКОНЬ взяли участь у практичному семінарі для вчителів фізичної культури шкіл Вінниччини в межах загальнонаціональної програми, започаткованої Президентом України «Здорова Україна» на базі Комунальнjuj закладe "Вінницький ліцей №20".
   Захід відвідали вчителі-практики області, які на власному досвіді опанували модулі, вели жваву дискусію стосовно правил, модельних навчальних програм для 5-6 та 7-9 класів.
   Учасники мали змогу набути теоретичних знань правил гри з регбі-5 та практичних навичок завдяки професійному супроводу координатора програми GET INTO RUGBY.
   Позитивна атмосфера на семінарі виникала завдяки зацікавленню в підвищенні якості фізичного виховання у закладах освіти та спільним зусиллям для досягнення цілей в популяризації даного виду спорту.