передано 5 генераторів для гуманітарних потреб у Вінницькій області

Опубліковано:

   Гуманітарні потреби в Україні зростають щодня, по мірі того, як триває війна, а температура взимку падає. УВКБ ООН продовжує тісно співпрацювати з місцевими органами влади для надання генераторів у ключові поселення по всій країні загалом та у Вінницькій області зокрема.
У зв'язку з тривалими відключеннями електроенергії, обумовленими обстрілами енергетичної та цивільної інфраструктури України та з метою забезпечення сфери своєчасного надання послуг (підтримання необхідного теплового режиму житлових кімнат, приготування їжі, водопостачання та водовідведення тощо) для ВПО управлінням Верховного комісара у справах біженців ООН було передано 5 генераторів для гуманітарних потреб у Вінницькій області. Отримувачами необхідної допомоги стали Махнівська сільська рада, в якій зареєстровані 800 ВПО та 4 МТП, які розташовані на базі таких закладів професійно-технічної освіти. Це:
🔵 ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» (кількість ВПО - 96 осіб серед яких 21 неповнолітніх).
🔵 ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну» (кількість ВПО – 85 осіб, серед яких 21 неповнолітніх).
🔵 ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Вінниці» ( кількість ВПО - 121 особа).
🔵 КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» ( кількість ВПО - 85 осіб, включаючи 20 осіб пенсійного віку та 5 осіб з особливими освітніми потребами).