Обласний форум «Студентське самоврядування: виклики та перспективи»

Опубліковано:

   📍13 грудня 2023 директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Володимир БУНЯК прийняв участь у форумі «Студентське самоврядування: виклики та перспективи» та доєднався до панельної дискусії «Студентство Вінниччини: розвиток, шляхи та перспективи», який відбувся в конференц-залі готелю «Mont-Blank»
  Форум відкрила Перша заступниця Начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, яка передала найщиріші вітання від Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА, та зазначила, що ми всі розуміємо виклики сьогодення, які стоять перед нашою країною, і студентське самоврядування також не залишається поза цими викликами. Перша заступниця зауважила, що форуми покликані на те, щоб ми говорили не лише про сьогодення , а і про перспективи, і про те, що студентське самоврядування – це одна з форм участі молоді у прийняті рішень.
  Голова Студентська Рада Вінниччини Аліна Драчук надала звіт роботи VI каденції Студентської ради Вінниччини. Далі відбулась панельна дискусія «Освітні турбулентності: виклики та рішення» за участі ректорів закладів вищої освіти.
  Також до форуму доєднався онлайн Заступник міністра освіти і науки України з питань вищої освіти Михайло Вінницький, який виступив на тему: «Бакалаврат: найкращі 4 роки життя, чи просто диплом?», після чого відповідав за питання студентів.
  За участі директорів закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти відбулась також панельна дискусія «Управління вимогами часу: виклики для професійно-технічної та фахової передвищої освіти».