Нарада з директорами закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Опубліковано:

  26 грудня 2023 відбулась нарада з директорами закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо окремих питань завершення 2023 року в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
  Розпочав нараду Володимир БУНЯК – директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА та підвів підсумки щодо завершення І семестру 2023/2024 навчального року в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
  Про формування проектних показників регіонального/державного замовлення на 2024 рік для закладів професійної (професійно-технічної) освіти розповіла Анжела МОСКАЛЮК – начальник відділу вищої, професійної, фахової передвищої освіти управління освіти та науки.
 Директор Навчально-методичного центру ПТО у Вінницькій області Василь ДОРОШ розкрив питання щодо методичного супроводу організації освітнього процесу ЗППТО.
Андрій ВОЛИНЕЦЬ – головний спеціаліст відділу вищої, професійної, фахової передвищої освіти управління освіти та науки проінформував про створення у 2024 році навчально-практичних центрів (НПЦ) на базі ЗП(ПТ)О.