Учителі початкової школи, математики, української мови та літератури можуть долучитися до навчання з вимірювання та подолання освітніх втрат

Опубліковано:

    Учителі початкової школи, математики, української мови та літератури можуть долучитися до навчання з вимірювання та подолання освітніх втрат. Програма містить практичні знання й інструменти, які педагоги зможуть використати під час уроків.
  Опанувати професійні навички вчителі зможуть на регіональних тренінгах у різних містах країни. Якщо ви хочете пройти тренінг, реєструйтеся відповідно до своєї спеціалізації та міста проведення заходу. Шукайте відповідну форму реєстрації на сайті МОН: https://bit.ly/40YaaVS.
   Крім того, сертифіковані тренери розосереджені по всіх областях України та можуть проводити заняття з подолання освітніх втрат у закладах освіти. Якщо ваш заклад зацікавлений і має укриття, необхідно заповнити реєстраційну форму: https://bit.ly/3Gmj4TU.
Регіональні тренінги відбудуться в межах проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізує громадська спілка Освіторія та Дитячий фонд ООН (UNICEF Ukraine) в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) і Уряду Японії.