Таланти Поділля

Опубліковано:

   16 листопада в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулося нагородження обдарованої молоді та кращих освітян Вінниччини. У заході взяли участь народна депутатка України Ірина Борзова, Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, заступник голови Вінницької обласної ради Ігор Івасюк та директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації  Володимир Буняк.

   Ірина Борзова - народна депутатка України, привітала присутніх  учнів та студентів, а також подякувала викладачам, які навчають та надихають молодь на нові звершення та перемоги.

«Неймовірно рада бачити талановитих учнів та студентів. Переможцями стають, коли є талант, працьовитість, любов до роботи. У тому, що ви талановиті немає жодних сумнівів. Ви є наше найкраще сьогодення і наше майбутнє».

Від імені Начальника ОВА Сергія Борзова привітала присутніх його Перший заступник Наталя Заболотна та наголосила, що попри всі труднощі наша молодь,  педагоги продовжують працювати та здобувати перемоги.

«У ці важкі часи для нашої України такі зустрічі з вами і ваші успіхи є надзвичайно важливими. Наші захисники і захисниці стримують агресора майже 10 років, з них - 630 днів повномасштабного вторгнення і в цей момент ви продовжуєте навчатись. Після нашої перемоги нам потрібно буде розбудовувати сильну Україну, і без ваших знань це буде зробити неможливо.»

   Вячеслав Соколовий - Голова Вінницької обласної Ради подякував усім тим, хто допомагав і допомагає  молоді досягати успіху, а також  - захисникам і захисницям, щоденні подвиги яких дозволяють школярам і студентам  вчитися, займатися наукою та йти до своєї мрії!

«Таланти Поділля – це справжні скарби. В України - світле майбутнє, коли в нас така молодь! Ви – наше сьогодні і наше завтра!»

   Заступник Голови Вінницької обласної Ради Ігор Івасюк подякував  присутнім  учням, студентам, вчителям за віру, внутрішню силу і енергію, за те, що продовжують прославляти нашу Вінниччину і країну.

«Не дивлячись на те, що фактично всі ресурси у нас йдуть на допомогу військовим, на захист нашої країни, на утримання наших закладів - обласній Раді вдалося знайти кошти, щоб підтримати вас тому, що ви найцінніша інвестиція у наше майбутнє! Ще раз стверджуюсь у думці, що у нас найкращі та найталановитіші молодь і вчителі!»

   Почесні грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради й грошові винагороди отримали призери всеукраїнських конкурсів та олімпіад, а також педагогічні працівники, які підготували переможців.

   Директор Департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир Буняк привітав переможців та висловив подяку присутній молоді за те, що не покинули країну у важкий час, а залишились в Україні.

«Бажаю усім присутнім  наснаги і віри як в своїх учнів, так і в нашу Перемогу!»

  Володимир Буняк нагородив переможців Почесними грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації та грошовими преміями.