Телеміст Президента України Володимира Зеленського зі школярами

Опубліковано:

1 вересня у День знань Президент Володимир Зеленський в онлайн форматі поспілкувався зі школярами з різних регіонів, привітав їх з початком нового навчального року і озвучив найважливішу освітню мрію в нинішніх реаліях: аби усі українські діти мали можливість повернутися до традиційного навчання в безпечних умовах. Глава держави також презентував новий застосунок в «Дії», який назвали «Мрія». Це, по суті, особливий освітній простір з бібліотекою, гуртками, курсами, особистими портфоліо учнів. Він підтримуватиме пряме спілкування вчителів та батьків і постійно доповнюватиметься новими послугами. Володимир Зеленський зауважив: я дуже вірю у «Мрію», і у вас, у тих, хто навчається і навчає, хто вірить в Україну, перемогу та мирне майбутнє!»

 

    Далі – відбулося пряме спілкування учнів із Президентом. Найбільше питань було від постраждалих регіонів, таких як Луганськ, Херсон, Харків, Гостомель, Бахмут, Одеса. Акцент усіх виступів – найшвидше повернути дитячі усмішки у кожне місто та село, повернути мир на нашу землю.

    Вінницькі школярі приєдналися до телемосту у Подільському ліцеї. По завершенні зустрічі із Президентом, учнів із Днем знань привітав директор Департаменту гуманітарної політики Володимир Буняк. Він також нагадав дітям про ще одну вже реалізовану в освітньому середовищі мрію – зовнішнє незалежне опитування. Саме воно дозволило реалізуватися мріям найталановитіших та найінтелектуальніших дітей, потрапити до найпрестижніших вишів і вчитися коштом держави. Володимир Буняк побажав ліцеїстам здійснення мрій і високих злетів за особистою освітньою траєкторією.