Вступна кампанія для вступників із тимчасово окупованих територій

Опубліковано:

 

МОН інформує, що вступна кампанія для вступників із тимчасово окупованих територій та особливо небезпечних територій України триває. Відповідний лист bit.ly/3L9jPRw надіслано керівникам закладів фахової передвищої та вищої освіти, сьогодні, 13 вересня 2022 року.

Відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році завершальний етап надання рекомендацій до зарахування за квотою-2 для вступників для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти та на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра відбувається не пізніше 12:00 29 вересня 2022 року.

Приймання заяв, проведення вступних випробувань (зокрема індивідуальних усних співбесід та творчих конкурсів) для вступників зазначеної категорії може проводитись упродовж всієї вступної кампанії в терміни, погоджені між закладами освіти та вступниками, в межах граничних строків, визначених Порядком прийому.

Докладніше: bit.ly/3dcvpiq

#Вступ2022