Нові горизонти Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ із «ТОЙОТА-УКРАЇНА»

Опубліковано:

     5 жовтня до коледжу на конкурс професійної майстерності «Автопрофі-2021», що проходив на базі даного закладу, завітала представницька делегація підприємства «Тойота-Україна» на чолі з генеральним директором Юкічі Маруяма.

     Учасників делегації «Тойота-Україна» ознайомили із  навчальним закладом. Зокрема, сучасно облаштованими навчальними кабінетами, оригінальними макетами та розрізами агрегатів, студентською станцією технічного обслуговування, де навіть японською написали вітання для гостей. А студенти розповідали про проходження практики на СТО не лише рідною мовою, а ще й англійською!

     Про досягнення викладачів та студентської молоді йшлося у відео-презентації БФКТБ НТУ, з якою ознайомив присутніх керівник навчального закладу Йосип Кібітлевський.

    Генеральний менеджер департаменту «Клієнт перш за все» Ігор Ксендзюк розповів про історію компанії «Тойота» та основні напрями її діяльності в Україні. Також презентував  проєкт, який планують реалізувати спільно з Барським фаховим коледжем транспорту та будівництва НТУ.

Оскільки дане підприємство є офіційним імпортером та дистриб’ютором автомобілів Toyota і Lexus на території України, здійснює оптовий продаж та організацію сервісного й гарантійного обслуговування автомобілів зазначених марок через мережу своїх уповноважених дилерів, то з метою забезпечення належної якості надання сервісних послуг проводить підготовку фахівців дилерської мережі шляхом презентацій.

      Зацікавлена компанія і в професійно-практичній підготовці студентської молоді, залученні її до власної  бізнес-атмосфери. Інвестор демонструє високий рівень організації праці, досвід та відповідні можливості «Тойота-Україна»  і пропонує забезпечити вдосконалення набутих знань та практичних навичок студентів для успішного досягнення ними високого рівня кваліфікації з відповідної професії.

      У рамках співпраці студенти коледжу з 18 жовтня по 19 листопада пройдуть практику на базі навчально-виробничих ділянок в Києві, ознайомляться з сучасними технологіями та інноваціями в автомобільній галузі. Викладачі також стануть учасниками проєкту.

     Директор Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ Йосип Кібітлевський і генеральний директор «Тойота-Україна» Юкічі Маруяма підписали угоду про співпрацю на три роки та висловили сподівання, що започатковане партнерство буде взаємовигідним і успішним для обох сторін.