Підготовка до Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності «WoldSkills Ukraine»

Опубліковано:

   Відповідно до наказу  Міністерства освіти  і науки України від 28 квітня 2021 року  № 481 Всеукраїнський конкурс фахової  майстерності  «WoldSkills Ukraine» проходитиме у два етапи. Зокрема, І етап (відбірковий) жовтень-листопад 2021 рік; ІІ етап (фінальний) – квітень-травень 2022 рік. Мета -  популяризації робітничих професій, професійної  орієнтації молоді, інтеграції професійної освіти до світового простору .

     Для комунікації з питань підготовки та проведення конкурсу на Вінниччині відповідальною особою визначена Москалюк Анжела Володимирівна – начальника відділу вищої, професійної фахової передвищої освіти та науки управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики. Контактний телефон : 0432-61-03-47, e-mail – vinpto@ukr.net

    17 вересня у конференц-залі Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області  пройшло засідання оргкомітету І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine», де склали графік  проведення, визначили місце проведення  та компетенції  І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WoldSkills Ukraine.

      20 жовтня 2021 року - ДНЗ «Вище професійне училище №7 м.Вінниці» -«Зварювальні роботи»;

     20 жовтня - ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» -«Перукарське мистецтво»;

     20 жовтня - ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти №1 м.Вінниці» -«Токарні роботи»;

     20 жовтня - ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти №1 м.Вінниці» -«Слюсарні роботи»;

     20 жовтня - ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» - Експлуатація та обслуговування залізничного транспорту».