Добірка актуальних можливостей

Опубліковано:

🧩Безкоштовний освітній серіал для вчителів середньої школи від Дія.Освіта. Дізнайтеся, як працювати в умовах повітряних тривог та допомогти учням почуватися в безпеці. Після успішного проходження курсу освітяни зможуть отримати сертифікат, що налічуватиме 0.1 кредиту ЄКТС.
Деталі за покликанням — bit.ly/3GrpDVa.
🧩 Вебінари психологічної підтримки вчителів від медіа Куншт у межах проєкту «Навчання для стійкості». Дізнавайтеся більше про стресостійкість, пошук мотивації до роботи, учителювання під час та після окупації, а також взаємодію з дітьми із травмою та їхніми батьками. Матеріали доступні тут — bit.ly/3uO5fL7.
🧩 Серія вебінарів «Teach online like a Pro!» для викладачів англійської від тренінгового центру TalkEn.Сloud! У грудні на вас чекають три теми — обирайте найцікавішу або відвідуйте всі. Реєстрація за покликанням — bit.ly/3R94ANn.
🧩 Посібник «Живі письменники». Як говорити з дітьми про війну та мир» пропонує освітянам, бібліотекарям і батькам інструменти для полегшення проживання дитячого й підліткового воєнного досвіду через літературні твори сучасних письменників. Також у документі знайдете QR-коди з рекомендаційними матеріалами: конспектами, записами лекцій, освітніми серіалами — bit.ly/3R4wwR6.
📷 До 20 грудня триватиме «Конкурс наукових зображень» для Вікіпедії. Його мета — зібрати світлини та графічні зображення, що документують світ науки, для ілюстрування статей. Докладніше про ідею та умови участі читайте тут — bit.ly/3NblfgV.
💡Безоплатний курс для підготовки до НМТ з математики передбачає 42 теми та 63 години на їхнє вивчення. Реєструватися додатково не потрібно, матеріали доступні за покликанням — bit.ly/482lnHx.
🧩 Національний онлайн-урок волонтерства, на якому школярі дізнаються, як долучитися до волонтерського руху та досягати результатів у цій сфері. Дивіться трансляцію разом з учнями у Міжнародний день волонтера 5 грудня о 9:00 — bit.ly/3uKhk4b.