Освітня ініціатива «Навички для успішного життя».

Опубліковано:

Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти МОН, Асоціація інноваційної та цифрової освіти спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine та провідними українськими дистанційними школами запустили нову освітню ініціативу «Навички для успішного життя».

«Ми розпочинаємо системне навчання для українських учнів 6-11 класів навичок, які необхідні будь-якій людині для того, щоб стати успішною у сучасному світі. Це — фінансова та цифрова грамотність, емоційний інтелект, ефективна комунікація, креативне мислення, лідерство, стресостійкість, гнучкість у прийнятті рішень, а також вміння визначити професію своєї мрії та будувати власну траєкторію подальшого навчання та кар’єри. Розраховуємо, що перший етап повинен охопити 10 тис. учнів», — зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет https://t.me/SerhiyShkarlet/1783.

Впродовж 8 місяців — до липня 2023 року — українські учні, які знаходяться як в Україні, так і в 14 країнах світу через війну, зможуть навчатися важливих навичок для життя.

«Навчання відбувається дистанційно. Усі уроки у межах цього проєкту проходять процедуру затвердження у відповідних фахівців та отримають гриф Міністерства освіти і науки України», — повідомив директор Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков.

Координація навчання буде здійснюватися через мережу українських освітніх хабів https://eduhub.org.ua/.

Записатися на уроки «Навички для успішного життя» можна тут bit.ly/3Vypoxh.

Докладніше: bit.ly/3BbHxc6

#ЗагальнаСередняОсвіта