До уваги мешканців м. Вінниця

Опубліковано:

10 грудня 2021 року об 11-00 у форматі «онлайн» відбудуться громадські консультування щодо реалізації Українським фондом соціальних інвестицій субпроєкту з модернізації Вінницького вищого професійного училища сфери послуг.

Для участі у консультуваннях запрошуються викладачі, студенти ДНЗ та їх батьки, мешканці громади, представники громадських організацій та інші зацікавлені сторони.

Предметом консультування є:

  • Огляд мети та заходів субпроєкту;
  • Огляд та обговорення очікуваних екологічних та соціальних ризиків та впливів субпроєкту, описаних у проєкті Плану екологічного та соціального менеджменту (ПЕСМ);
  • Огляд Плану взаємодії із зацікавленими сторонами, у тому числі Механізму розгляду скарг;
  • Обговорення потенційних змін в освітньому процесі.

Посилання для участі у громадському консультуванні:

https://us04web.zoom.us/j/77935673766?pwd=ZWRQUi9kb0pWR1A2VEU5VEp0QXIwdz09

Ідентифікатор конференції: 779 3567 3766

Код доступу: 1012

Субпроєкт реалізовується в рамках проєкту «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні».

В рамках субпроєкту буде модернізована інфраструктура закладу шляхом проведення ремонтних робіт та закупівлі обладнання.

Донор: Європейський Союз та його країни-члени: Німеччина, Фінляндія та Польща

Виконавець: німецький державний банк розвитку KfW через Український фонд соціальних інвестицій.

 

ОГОЛОШЕННЯ

10 грудня 2021 року об 11-00 в ДНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 145 м. Вінниця

відбудеться обговорення заходів впровадження субпроєкту з модернізації Вінницького вищого професійного училища сфери послуг шляхом проведення ремонтних робіт та закупівлі обладнання.